~ Fairy Tail no Shinwa ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG pro všechny fanoušky Fairy Tail

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Vaše oblíbené theme

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

Počet príspevkov : 265

Vaše oblíbené theme Empty
PříspěvekPředmět: Vaše oblíbené theme   Vaše oblíbené theme EmptyTue Sep 06, 2011 11:57 am

Tak :3 todle téma mi tu chybělo (I když toto fóro opět zase začíná)
Tak sem prostě píchněte vaše oblíbené songy z FT!! Thx

Návrat nahoru Goto down
Mina

Mina

Počet príspevkov : 160

PříspěvekPředmět: Re: Vaše oblíbené theme   Vaše oblíbené theme EmptyFri Sep 09, 2011 3:02 pm

Pri písaní rpg vždy počúvam Fairy Tail theme, pretože tomu dodávajú takú... väčšiu pestrosť a lepšie sa mi pri tom vymýšľajú príbehy.
Moje dve obľúbené majú moje postavy v podpise, takže ich sem vkladať nebudem ^^

Ďalšie theme.. toto je proste ultra-kruto-super-cool! Také úžasne akčné a povzbudivé. :3
Keby Amy mala silnejšiu mágiu, takú viac ničivejšiu, tak by som jej to dala ako theme.

Toto theme som taktiež chcela dať Amy alebo Yuffie (ale k Yuffie sa aj tak najviac hodí to, čo som jej dala). To už som mala jedno z tých viac obľúbených. ^^

Toto mám aj v mobile. Je to naozaj krásne theme a vždy, keď si ho pustím v autobuse, tak mi myšlienky utekajú všade možne, ale za to si vždy aj niečo uvedomím. Takže mi pomáha aj pri premýšľaní nad rôznymi vecmi. n__n

Myslím, že aj týmto tempom by som sem dala pomaly väčšinu theme. Tak ostanem len pri týchto troch, prípadne sem ešte nejaké vložím v inom príspevku ^^
Návrat nahoru Goto down
Ruushii

Ruushii

Počet príspevkov : 337

PříspěvekPředmět: Re: Vaše oblíbené theme   Vaše oblíbené theme EmptyFri Sep 09, 2011 5:09 pm

Vždy, když se někdo zmíní o Fairy Tail... představím si takovou hudbu s loutnou. Protože většinu mých oblíbených Theme z FT tvoří právě tyto songy.... co mi zní jako za dob rytířských turnajů, kralovství..... příjde mi to jako z nějaké pohádky... :-D

Takže.... vám vysvětlím můj postup... Pošlu sem Theme a k němu dodám, co si představuju, když hraje... ať to trochu zpestřím :3

Rytířský turnaj - Lidi začínají usedat na tribunách, zatímto protivníci se ve svých zbrojích chystají vyhoupnout na své oře a vyjet vpřed jeden proti druhém. Jak vyšplhají na koně, namíří na sebe svá kopí a vyměňují si nepřátelské pohledy, dokud nezazní znamení a oni nesklopí své přilby a následně pobídnou svého koně k pohybu, když nakonec se střetnou....

Letící motýl - Vzlétne z květu slunečnice s nechá se unášet větrem krajinou. Klidným městem, kde prostí lidé s košíčkama procházejí po ulicích a tržnicích. Tam přelétá, než se dostává prázdnou uličkou ven... a letí přes rozsáhlou louku plnou rozhvetlých květin a září mnoha barvami. Krajina kolem působý mírumilovně, když doráží do lesa, kde šumí listí ve větru a sluneční paprsky prosvítají skrze koruny stromů na cestu. A motýl pomalu mizí v dáli....
PS: Nehorázně se mi tu líbí ta flétna :3

Bitva - Slunce pomalu zapadá za obzor a ozařuje siluety několika postav stojících na vrcholu kopce a schlížejících do údolý na nepřátelské síly - na jejich tábor. Obraz se obrátí zády k osobám a za kopcem, kde vyhlížejí, se objevují jejich spojenci. Bojovníci připravují své zbraně a rachtají s brněním. Jdou vidět jejich odhodlané obličeje, jsou ochotni pro výhru i zemřít. Rytíři se pohnuli, už není cesty zpět. Až slunce zapadne úplně, boj započne. A ten čas je právě....

Že neuhodnete, co si pod tím představuju... :-D
Konec bitvy - Nad krajinou posetou tmou začíná pomalu ale jistě svítat. Za kopci se objevují první sluneční paprsky. První z rytířů se zvedá ze země a rozhlíží se po bitevním poli, plném pobytých mrtvých nepřátel. Za ním se začíná zdvihat další a vedle něj další. Nadcházející sluneční svit osvítil celou bitevní pláň, na které se ze všech stran začali zvedat rytíři, co přežili. Byl konec, výhra byla jasná a nepřátelšké legie života zbaveny. Rytíři se otáčejí a postupně opouštějí toto místo....

Jako, neřeklo se, že máme dávat jedno Theme :-D
Návrat nahoru Goto down
http://warriors-cats.teamgoo.net/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vaše oblíbené theme   Vaše oblíbené theme Empty

Návrat nahoru Goto down

Vaše oblíbené theme
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Fairy Tail no Shinwa ~ :: K Fairy Tail :: Hudba-
Přejdi na: