~ Fairy Tail no Shinwa ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG pro všechny fanoušky Fairy Tail

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ztracený svitek - Ch&L&W

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Ruushii

Ruushii

Počet príspevkov : 337

Ztracený svitek - Ch&L&W Empty
PříspěvekPředmět: Ztracený svitek - Ch&L&W   Ztracený svitek - Ch&L&W EmptySat Oct 22, 2011 6:28 pm

Takže shrnutí. V cechu se uskutečnila návštěva neuznaného temného cechu Gold Dolphin. Krátce po jejich příchodu zmizeli i s tím, pro co tu původně byli. Proto jste byli vysláni spolu s mnoha dalšími, aby jste nalezli prastaré svitky, po kterých prahnou i oni. Byli jste rozposláni do spoustu koutů této země. Bylo nejspíše jasné, proč byl tříčlený tým poslán zrovna sem. Otázkou bylo, proč jse v tom týmu skončili zrovna vy. navzdory očekávání, cesta bude možná klidnější... Nebo ne?
Návrat nahoru Goto down
http://warriors-cats.teamgoo.net/
Lus

Lus

Počet príspevkov : 131

PříspěvekPředmět: Re: Ztracený svitek - Ch&L&W   Ztracený svitek - Ch&L&W EmptySun Oct 30, 2011 8:00 am

Chouhi

Nečekám na ty dva a ihned vyrazím z cechu kupředu. Po tom, co přejdu most se zastavím a počkám na ně. Stejně nevím, kudy se máme vypravit. Z toho, co v cechu předvedl Waru, jsem usoudila, že on ví, kde to město, u kterého máme hledat, leží. Takže jsem k mapě ani nešla. Když spatřím ty dva cupitat poblíž sebe, vypadá to docela... zajímavě? Nějak jsem nemohla ve své mysli najít to správné slovo, které by ty dvě zakuklené housenky vystihli.
Návrat nahoru Goto down
Krumla

Krumla

Počet príspevkov : 138

PříspěvekPředmět: Re: Ztracený svitek - Ch&L&W   Ztracený svitek - Ch&L&W EmptyThu Nov 03, 2011 7:48 pm

Lich

Išiel som.. niekam, vlastne som sa držal skôr za Chouhi a Waurom .. teda iba o kúsok, nechcel som zas moc zaostávať. Lost City, nevedel som či som tam niekedy bol no pravdepodobne nie. Takže som ani netušil kde to je. Mapu som nepoužíval už celkom dlho veď, na čo by mi bola?. Ruky som mal vo vreckách, po boku sa mi na opasku húpala rituálna dýka ktorá bola celkom vyčačkaná, určite však nebola určená na boj, to bolo vidieť z prvého pohľadu, bola totiž celkom nepraktická, v podstate nekrytá rúčka a kratšia, hodne zahnutá čepeľ s rôznymi rytinami a podobne. Bolo mi celkom.. vedro, no už som si zvykol, teda, aspoň som si to myslel, rozhodne by však vyzeralo divne keby že si dám dole bundu, alebo tričko, a šálu zo šatkou nechám na hlave. Moje oči pri tom blúdili niekde mimo realitu, proste som bol celkovo mimo, alebo to tak aspoň vyzeralo. Rozhodne som však mimo bol !.. poukazovalo na to aj brblanie ktoré ma sprevádzalo počas chôdze.
Návrat nahoru Goto down
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

Počet príspevkov : 265

PříspěvekPředmět: Re: Ztracený svitek - Ch&L&W   Ztracený svitek - Ch&L&W EmptySun Nov 06, 2011 9:46 am

Waru
(pardón, ale když mi to nikdo nepřipomene, tak prostě nenapíšu)

Zvedl jsem hlavu k té dívce a pomalu jsem vyšel za ní. Přemýšlel, jestli se má proměnit ve vlka. Tím se mu cestovalo mnohem lépe, ale usoudil, že teď raději zůstane takto. Ten kluk se držel za nima. Kousek za ním teda. Ale zajímalo ho, jaký na něj má názor Chouhi. Po tom, co předvedl. Ale měl k tomu dobrý důvod. Zastavil se u ní, když stála u mostu. Rozhlédl se. Lost city. Takže se tam přece jen musím vrátit. řekne. Nerad se tam vracel, to už bylo znát z jeho hlasu. Natáhl ruku. Tudy. Půjdeme klidnýma cestama, pokud se za ta léta nezměniliy řekne. Jenže když něco je pro něj klidné, tak to je celkem zajímavá cesta. Přes lesy a pod. Ale cestu věděl přesně. Zatím neplánoval říct, co je zač.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ztracený svitek - Ch&L&W   Ztracený svitek - Ch&L&W Empty

Návrat nahoru Goto down

Ztracený svitek - Ch&L&W
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Chybějící svitek - A&D
» Boj o svitek A - Yuffie a Firel

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru