Administrátor Admin
Počet príspevkov : 326 Join date : 28. 02. 10 Age : 30
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) Mon Apr 25, 2011 7:48 pm | |
| Maiya
Nejsou to příliš osobní otázky? K čemu to čtenářům bude? Optám se naštvaně. Bohužel díky kouzlu jsem nemohla lhát. Byla bych bývala řekla, že jich mám hned pět najednou. Ne, nemám kluka. A co vy? Máte nějakou ženu? Nevadí jim vaše pleška? Mile se pousměji. Tohle mě těšilo. Díky tomu kouzlu jsem mohla i já pokládat otázky. | |
|
Dawn de Diablo
Počet príspevkov : 265 Join date : 31. 01. 11 Age : 31
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) Tue Apr 26, 2011 1:50 pm | |
| WaruOhlédl jsem se kolem Je tu moc lidí, jedině, že by jsme šli někam do zadu řeknu tiše. A pohlédl jsem na Taie Exot s lopatou, to zní dobře řeknu trochu pobaveně a pohlédnu na tu flašku saké. Nikdy jsem se nedotkl alkoholu a ani neplánuji řekl jsem a hypnotizoval jsem tu flašku. Bál se, že by vše vyžvanil. Občas pozoroval opilé lidi a nebylo to moc hezké, jenže tadle dívka byla jiná, velice dobře se ovládala. Usagi Malorn Čtenářům se líbí nezadaní mágové, myslísi pak, že by měli šanci řeknu celkem rychle po její otázce, jakoby to měl připravené. Jakmile odpověděla, velikým písmem si to poznamenal a pak se na ni podíval. Ano, mám ženu a prohlédl si Maiyu. Nevadí jí to, protože to je nebezpečí povolání řekne a jakoby na něco zapoměl. OOOO ano, ještě nazávěr fotku a vytáhně foťák Jste Ready? | |
|
Administrátor Admin
Počet príspevkov : 326 Join date : 28. 02. 10 Age : 30
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) Tue Apr 26, 2011 7:04 pm | |
| Maiya
To je všechno? A já myslela, že to bude kdovíjaké povídání na několik hodin. Nečekám na to, až zmáčkne spoušť a vstanu od stolu. Rychlejším krokem zamířím pryč, až se nakonec ztratím někde v jiné místnosti. Určitě už mi dovezli pizzu. | |
|
Dawn de Diablo
Počet príspevkov : 265 Join date : 31. 01. 11 Age : 31
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) Sat Apr 30, 2011 3:58 pm | |
| Usagi Malorn Pouze se pak ohlédl a vydal se za Asukou, která už tam čekala. Stále tam byla ještě jedna novinářka, která se snažila natočit rozhovor. | |
|
Ren
Počet príspevkov : 103 Join date : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) Sat Apr 30, 2011 4:04 pm | |
| Ren Firegun
Pak se zazubí. Ale ne, dělám si srandu, určitě máš důvod svou tvář neukazovat. Enjoy it! pak vstane od stolu. Mějte se. A mávne a odebere se k baru pro Tequilu a pak asi směrem z cechu, na nějaký strom.... Užít si posledních kapek deště.
Tai
Strčí do Warua loktem. Na to, že toho vypila celkem dost, docela ok, ne? Sympatická hezká holka, asi ti jí přeberu. Nebo spíš sbalím první! A hodí na něj šibalský pohled. | |
|
mishkenzi
Počet príspevkov : 55 Join date : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) Sun May 01, 2011 7:41 pm | |
| Masao Kouhei Vydá se směrem k víchodu za novinářia čeká až někdo z nich zruší ty zatracené runy aby se mohl jít projít do jeho živlu."Zatracení novináři museli nás tu takhle zavřít jako nějaké vězně" řekne si sám pro sebe a posadí se na schod u hlavního východu "Pohněte si" řekne si v duchu. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Silver Moon pod náletem novinářů (1.Filler) | |
| |
|