~ Fairy Tail no Shinwa ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG pro všechny fanoušky Fairy Tail

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Doručení zásilky (Masao Kouhei)

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorZpráva
mishkenzi

mishkenzi

Počet príspevkov : 55

Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptySun May 15, 2011 3:12 pm

Omlouvám se za to že jsem dlouho nenapsal Raiden o tom sice věděl ale to je jedno .
Masao Kouhei
Usměje se na muže "Myslím že možnost číslo jedna by se mohla vyřadit rovnou protože balíček jsem držel v kapse možnost čííslo dvě by se taky dala vyvrátit nýbrž můj kolega opustil vůz dříve než já a mezi náma dávám si na něj pozor i když je to můj koleg.Čili třetí možnost a to krádež by měla být pravdivá." nachvíli se odmlčí a poté dodá "Nechci nikoho z vás obvińovat ale je-li mezi váma zloděj a vrátí mi zásilku do ruky nic se mu nestane a dostane odemně 1000 Jawel."
Návrat nahoru Goto down
Lus

Lus

Počet príspevkov : 131

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyFri Jul 01, 2011 4:50 pm

Na tváři muže se objeví úsměv. Přeji ti hodně štěstí při hledání. Muž se otočí a zapálí si doutník. Měj se. Zvedne ruku na pozdrav a začne se ztrácet mezi davem. Všichni přítomní tě obklopili a zkoumali, vrhali na tebe pohledy říkající, že jestli je začneš prohledávat, něco se ti stane. Pokud jsi se však dobře díval, když se muž, jenž s tebou mluvil, otočil, zahlédl jsi věc podobnou zásilce, kterou máš doručit. Muž se však vzdálil velmi rychle a kdo ví, kde teď je.
Návrat nahoru Goto down
mishkenzi

mishkenzi

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyFri Jul 01, 2011 5:02 pm

Masao Kouhei
Začal od sebe všechny odstrkovat a běžel za tím týpkem hledal ho v davu ale nemohl ho najít vzdal to a myslel e se rátí zpátky.Otočil se letmo spozoroval zásilku opět se vydal za tím týpkem a tentokrát se k němu přiblížil tak blízko aby mu zásilku vzal.Natáhl jsem ruce a pokusil se jí ukrázt zpět.Povedlo se mi to nebo ne:To mi řekne GM.
Návrat nahoru Goto down
Lus

Lus

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyFri Jul 01, 2011 6:46 pm

Muž se otočil a chytil tě za ruku. Označuješ nás za zloděje a sám si zloděj. Podívá se na tebe naštvaným pohledem, pustí ti ruku a kopne tě do břicha. Zmiz odtud nebo si tě mí muži podají. Být tebou, bral bych nohy na ramena a utíkal.
Návrat nahoru Goto down
mishkenzi

mishkenzi

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptySat Jul 02, 2011 8:01 pm

Masao Kouhei
Rukou kterou mi chytil jsem ho chytl také za ruku čili to vypadalo jako přátelské držení rukou na pozdravení.A" ty dědo nevíš s kým si zahráváš" řeknu a podívám se mu do očí při čem nasadím ďábelský pohled.A za pomocí me magie mu začnu sliny v ústech začnu vytahovat ven takže to vypadá jako vsteklina při čemž mu v ústech dochází k dehydrataci a velkému suchu."Naval to sem."
Návrat nahoru Goto down
Lus

Lus

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptySun Jul 03, 2011 9:00 am

Muž se na tebe začne mračit. Jsi otravný. Z kapsy vytáhne zásilku a pousměje se. Chceš ji? Tak si ji vem!Muž zahvízdá a nad vámi se objeví velký orel. Muž vyhodí zásilku do vzduchu a orel ji chytne do svých drápů. Poté zmizí někde na hřebenu blízké hory. Nejspíš si ho odnesl do svého hnízda.
Návrat nahoru Goto down
mishkenzi

mishkenzi

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptySun Jul 03, 2011 11:25 am

(jemu se nic nestalo Very Happy zvláštní)
Masao Kouhei
"Jooo tak otravnej zavolej ho zpátky nebo se o tebe postarám." řeknu a počkám co udělá.No pokud jej nezavolá bude ppronásledován mnou a neustálím detěm.
Návrat nahoru Goto down
Lus

Lus

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptySun Jul 03, 2011 1:35 pm

Promiň, je příliš daleko, neuslyší mě. Být tebou, tak si pospíším a najdu si to, než dostane ten orel hlad. A teď mě omluv, musím se jít napít. Trochu mi vyschlo v puse. Zazubí se na tebe a namíří si to do nejbližší hospody.
Návrat nahoru Goto down
mishkenzi

mishkenzi

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyTue Jul 05, 2011 7:34 pm

Masao Kouhei
Vykašle se na toho hlupáka a vydá se tedy tam kde viděl toho ptáka přistát.[b"]Moje nervy zloději zasra*í"[/b] řeknu a směřuji moje kroky tedy za tím ptákem. (vím kráty post ale co už )
Návrat nahoru Goto down
Lus

Lus

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyWed Jul 06, 2011 4:24 pm

Orel zamířil do svého hnízda na blízké hoře. Ačkoliv jsi skoro u ní, výstup na ni by ti mohl zabrat i hodiny. Jak se však zdá, jinou možnost nemáš. Počkej! Počkej! Za sebou zaslechneš dětský hlásek. Pokud se ohlédneš, spatříš usměvavou holčičku ťapkající za tebou. Občas zakopne a upadne na zem, nevzdává se však a snaží se tě za každou cenu dohnat.
Návrat nahoru Goto down
mishkenzi

mishkenzi

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyWed Jul 06, 2011 8:56 pm

Masao Kouhei
Po tom co spatří malou holčičku zůstane stát a však když zakopne jde ji naproti a zeptá se "Si v pořádku?" Nevím proč jsem se vzdal svého cíle ale když mě osloví někdo mladší než li jsem já sám určitě není k zahození mu pomoct nebo jej alespoň vyslechnout.
Návrat nahoru Goto down
Lus

Lus

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyThu Jul 07, 2011 3:17 pm

Holčička se na tebe usměje. Vypadá, že má možná sedm nebo osm let. Starší rozhodně není. Má sice trochu odřené koleno, ale nijak si nestěžuje. Zdá se, že má až velkou radost z toho, co ti chce, a tak jí je nějaký škrábanec ukradený. Možná bych ti mohla pomoct! Chceš něco říct? Prohlédne si tě od hlavy až k patě a čeká, co jí na to řekneš.
Návrat nahoru Goto down
mishkenzi

mishkenzi

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 EmptyThu Jul 07, 2011 8:19 pm

Masao Kouhei
"Jak by mi mohla tahle holčička pomoct?Inu nic za to nedám " usměju se na ní a řeknu "Povídej Přeháněj" poté z řeky vytáhnu kuličku vody a ještě se jí zeptám "Nechceš to vypláchnout?Muže se ti tam něoc zanést." Když domluvím podržím Kuličku v ruce a vytvořím z ní maličkou baletku aby se holčička zasmála.(Taktéž se omlouvám odednešk až do 25.7 max 26.7)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Doručení zásilky (Masao Kouhei)   Doručení zásilky (Masao Kouhei) - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Doručení zásilky (Masao Kouhei)
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Fairy Tail no Shinwa ~ :: Ostatní :: Odehrané příběhy-
Přejdi na: