~ Fairy Tail no Shinwa ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG pro všechny fanoušky Fairy Tail

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorZpráva
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

Počet príspevkov : 265

Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyFri Apr 29, 2011 1:31 pm

Dawn de Diablo

Sledoval jsem je a pak jsem uviděl, jak to Amy podklouzlo. Když jsem se rozběhl, Tsume mě zastavila. Někdo ji chtil a zalezla mi pod šálu. Slyšela jsem jeho hlas šeptla a pak bylo ticho. Šel jsem blíž k tomu srázu a pohlédl jsem dolů. Seskočil jsem k nim. Dávej pozor Amy řeknu a pohlédnu na toho kluka. Díky, že si tu naší nemotoru zachránil, jinak by musela Ts.. a zakončil jsem to do syčení. Mno prostě díky řeknu. Tsume ani nedutala.
Návrat nahoru Goto down
Mina

Mina

Počet príspevkov : 160

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyFri Apr 29, 2011 4:03 pm

Amy Tsubaki

Pri padané v panike mávala rukami a nohami akokeby chcela vyletieť a zatvorila oči, po chvíle otvorila a takto striedavo. Keď padala dlhšie než si myslela, začala sa v mysli modliť...oprava.. hysterčiť Ja umrem! Môj koniec! Niee! a kričala ešte hlasnejšie. V tom ucítila tlak na tele, keď mala zavreté oči. Otvorila ich a zistila, že sa objavila v náručí nejakého neznámeho muža. Prestala sa trepať hneď ako ju chytil. Keď dopadli na zem a on ju postavil, sledovala jeho kroky od nej. Potriasla hlavou, keď prehovoril a znova sa usmiala ako trdlo. Ehe.. Než to stihla dopovedať, tak sa vedľa nej objavil Dawn. Keď na ňu prehovoril, pozrela sa naň ho. Dawneeee Zvolala a hneď po ňom skočila a objala ho pevne. Je rada, že ho vidí. Už si myslela, že ju tu nechajú.
Návrat nahoru Goto down
Bulic

Bulic

Počet príspevkov : 128

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyFri Apr 29, 2011 4:09 pm

Bulic Shizaki

Když sem už jen pár metrů nad zemí seskočím dolů podívám se na toho neznámeho muže a sleduji ho jako ostříš a nenechám si ani jeden pohyb uniknout.. To že je Amy vpořádku ignoruji a jen hledím na toho muže... Kdo to je ?? But není proti nám chytil Amy, ale možná se chce dostat jen do naší přízně. Stále z něj nespustím oči a stále si Amy ani nevšinu.
Návrat nahoru Goto down
Ruushii

Ruushii

Počet príspevkov : 337

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySat Apr 30, 2011 12:04 pm

To nic. Hlesl a dlouze si vás přeměřoval pohledem. Stejně tak dlouze se následně odmlčel. A vy jste? Co tu vlastně hledáte? Nestává se často, abych tu vídával také, jako jste vy. Pronesl a trochu podezíravě zamhouřil oči.
Návrat nahoru Goto down
http://warriors-cats.teamgoo.net/
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySat Apr 30, 2011 7:01 pm

Dawn de Diablo

My jsme pouze cestovatelé, kteří něco hledají řeknu klidně. Amy mě objala, usmál jsem se To je dobrý Amy, jsme tady a pohlédnu na Bulice, který Amy naprosto ignoroval. Poté jsem pohlédl na toho kluka Hraješ velice zajímavě řeknu klidně. Tsume se ani nehnula. malou škvírou mezi ramenem a šálou, pozorovala okolí.
Návrat nahoru Goto down
Mina

Mina

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySat Apr 30, 2011 9:35 pm

Amy Tsubaki

Pozrie sa spokojne na Dawna, keď sa na ňu usmeje sa a pozrie sa zase na toho neznámeho. A čo robíš tuto dole? Opýta sa svojho záchrancu a chvíľu naň ho pozerá. Ako sa voláš? Opýta sa ho po chvílke a potom zoskočil dole už aj Bulic. Pozrie sa naň ho a odlepí sa od Dawna. Bulicuuuu!! Zvolá a skočí aj po ňom a pevne ho objíme. Je rada, že šiel sem aj Bulic a nenechal ju tu. Ignoruje toho, že ignoruje on ju.. proste ho poriadne objíma a len tak ľahko ju od seba neodlepí. Vypadá ako malé dieťa, ktoré objíma veľkého plyšáka.
Návrat nahoru Goto down
Bulic

Bulic

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySun May 01, 2011 10:28 am

Bulic Shizaki

Stále sleduji každý jeho povid, ikdyž nevypadá že by nám chtěl něco udělat i tak zůstávám ve střehu. Poté po mě skočí Amy a sevře mě v objetí... Aa Amy koukám jsi v pořádku... Amy se mě držela jak klíště a já nevěděl jak jí ze sebe setřást napadlo mě pár věcí jako třeba zapálit si ruku, ale to by byla zas celá špatná tak jsem radči se nechal v tom objetí, ale i přesto jsem hleděl na toho neznámho.
Návrat nahoru Goto down
Ruushii

Ruushii

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySun May 01, 2011 7:44 pm

Něco hledají.... a co přesně? Optal se opětovně hned jak se Dawn zmínil a ohlédl se na Amy. Prakticky tu žiji... už dost dlouho. Pocházím z jedné blízké vesničky. Možná jste jí míjeli. A jmenuji se Isamu. Vlastně, velmi mě těší, že váš poznávám. A pousmál se na ní a mimo k Dawnovi ještě vyjádřil svůj dík menším pokývnutím hlavy. Jsem rád, že to alespoň někdo dokáže ocenit. Pak si vás krátce projel očima a na jazyk se mu dostala ještě jedna věta. A do jste vy?
Návrat nahoru Goto down
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyTue May 03, 2011 12:52 pm

Dawn de Diablo

Amy mě pustila a běžela k Bulicovy. Pouze jsem se na to pousmál a věnoval jsem se tomu klukovy. Něco ztraceného řeknu klidně. Pohlédl jsem na okolí. Přivřel jsem oči a ohlédl jsem se Já jsem Dawn a všiml jsem si potoku. Došel jsem k němu blíže a naklonil jsem se nad ten potok. Nabral jsem do dlaně vodu a chtěl jsem se napít. Tsume pouze sykla, abych jí dal taky napít, jenže jsem to slyšel pouze já.
Návrat nahoru Goto down
Mina

Mina

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyTue May 03, 2011 2:58 pm

Amy Tsubaki
Pevne objíma Bulica a na jeho poznámku sa len usmeje. Potom sa pozrie sa na toho chlapca Volám sa Amy. Aj mňa teší.. aaa.. arigato.. že si ma chytil. Inak by zo mňa ostal len mastný flak. Zasmeje sa a pustí potom Bulica. Potom sa pozrie okolo, že kde sa podel Dawn a zbadá ho pri potoku. Usmeje sa zoširoka a potichu sa k nemu prikradne. Natiahne k nemu packu a poškriabe ho za uchom ako kocúrika.
Návrat nahoru Goto down
Bulic

Bulic

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyWed May 04, 2011 11:57 am

Bulic Shizaki

Neboj Amy já bych tě chytil kdyžtak.... Poté kouknu na Dawna... Tsume nevyléza nemá ráda neznáme lidi doufám že si jí hned ten Isamu nevšimne mohlo by ho to znepokojit. Mé jménoje Bulic Shizaki... Poté jdu k Amy a pošeptám ji ... Příště si dávej pozor.. ikdyby tě ten Isamu nechytl já s Dawnem ano, ale příště nemusíme být poblíž... jen se usměji a zase pohlédnu přípo před sebe a pak si prohlížím okoli.
Návrat nahoru Goto down
Ruushii

Ruushii

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyThu May 05, 2011 7:09 pm

Isamu

Pousmál se na Amy a milým hlasem hlesl. Bylo to štěstí, ale to nestojí za řeč. Jistě, nebýt tu já, zachytil by tě jeden ze tvých společníků.
Prohlédl si vás, když si uvědomil, že je právě nepozorován, popošel kousek dál, usedl na kámen. V rukou měl opět tu píšťalu a z ní začali po chvíli vycházet zvuky totožné s těmi předchozími.
Návrat nahoru Goto down
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyFri May 06, 2011 2:22 pm

Dawn de Diablo

Klečel jsem tam k nim zády a slyšel jsem jejich rozhovor. když tu najendou k němu někdo přišel a začal ho drbal. Podle drobounké ručky uhodl, že to je Amy a usmál se. Amy, copak jsem nějaká kočka? řeknu s úsměvem. Ponořím spojené dlaně do vody, dokud nebyli plné a zvednu je do vyšky Amyniných úst. Chceš taky napít? řeknu. Poslouchal jsem Bulice a byl jsem rád, že včas utnul větu. Poté začal opět hrát.
Návrat nahoru Goto down
Mina

Mina

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySat May 07, 2011 6:27 am

Amy Tsubaki

Stiahne ruku späť s úsmevom a potom si vedľa neho sadne na nohy. Nie, ale za pokus to stálo. Usmeje sa naň ho a potom k nej prišiel Bulic. Pozrie sa naň ho zamračene. Žiadne příšte nebude! Viem na seba dávať pozor! Zvolá pobúrene, aj keď to ako si nedávala pozor na konci toho svahu, dokazuje, že si to len namýšla. Niekedy proste neznesie, že nemá pravdu.. alebo si fakt myslí, že už ďalej nebude také nemehlo a ľahkomyselná ako doteraz? Pozrie sa potom na Dawna, ktorý jej ponúkol vodu v jeho rukách. Jé, arigato! Prenesie veselo, jemne ho chytí za ruky a napije sa z jeho rúk vody. Keď už má všetko vypité, usmeje sa na Dawna a postrapatí mu vlasy. Kujú. A Tsu-chan nechce? opýta sa asi až moc ako dosť nahlas, ale to si neuvedomovala a nakukla Dawnovi do šály.
Návrat nahoru Goto down
Bulic

Bulic

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySat May 07, 2011 10:06 am

Bulic Shizaki

Jen aby Amy jen aby. Někteří mágové používájí i magii hudby musím si dávat pozor aby nebyl jeden z nich a nějak nás neuspal nebo co vlastně s hudbou se dá vše udělat. Snažím se tu hudbu neposlouchat, ale přesto mám zrak upřený k němu, protože Dawn a Amy jsi ted hledí něčeho uplně jiného. Poté Amy řekne o Tsume a já se zděsím v pohledu.. Ten truhlík bonzne jí tu takhle okázale... Věděl jsem že jí už nezastavím tak jsem se to snažil uhrát jako že se nic nestalo.
Návrat nahoru Goto down
Ruushii

Ruushii

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyMon May 09, 2011 5:11 am

Isamu

Ještě zopakoval pár tónů a zakončil to naprosto nizoučkým tónem. Pak se na vás s naprosto klidným výrazem ohlédl a vypadalo to, že nad něčím přemýšlí. Ještě jste mi neřekli, co že to přesně hledáte. Mám představu, když jste přišli z toho směru od ztracené vesnice... V tom momentě se zarazil. Asi se lekl, že vám něco mohl prozradit, jestli že jste vesnici sami neviděli....
Návrat nahoru Goto down
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyMon May 09, 2011 11:51 am

Dawn de Diablo

Usmál se na Amy, jenže pak promluvila o Tsume. Pohlédl na toho kluka a zjistil, že ji zřejmě neslyšel. Poté vrátil pohled opět na Amy. Tsume už pila šeptnu a juknu po Bulicovy. Narovmal jsem se a pohlédl jsem opět na toho kluka. Zarazil se totiž nad jeho slovama. Nechal to na Amy nebo Bulicovy, aby se zeptali, jeho zajímalo něco jiného. Co se stalo na tom kopci kousek odtud? byl tam pouze popel a pěšinka sem řekl celkem vážně. Vyhnul se odpovědi, protože usoudil, že to není důležité.
Návrat nahoru Goto down
Mina

Mina

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyTue May 10, 2011 6:00 pm

Amy Tsubaki

Zamrká a pozrie sa okolo seba. Všimne si pohľadu Bulica a potom si zakryje pusu rukou. Ups.. Šepne a pozrie sa na Isama, či niečo postrehol. Keďže nevidí žiadnu reakciu, vydýchne si. To by bol problém, keby si toho Isamu všimol a začal vyzvedať kto čo ako prečo. Zmätene potom zamrká, keď spomenie niečo o Ztracené vesnici. Postaví sa od Dawna a otočí sa k Isamovi Čože? Tam bola nejaká dedine? Žiadnu som.. myslím nepostrehla.. Povie a trošku rýchlejšie s menšími podskokami ide k nemu a zastaví sa uňho Povedz nám o tom. Zaprosíka akokeby usilovne žiadala od mami zmrzlinu, ktorú jej nechce kúpiť, a urobí psie oči. Je zvedavá, asi až príliš zvedavá, ale to je jedna z ľudských vlastností a ona je tiež len človek.
Návrat nahoru Goto down
Bulic

Bulic

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyFri May 13, 2011 5:01 pm

Bulic Shizaki

Stál jsem klidný jako vždy a čekal co se bude dít neptal jsem se na nic a jen sledoval to zajímavé dění. Jediný okamžik kdy jsem byl zaražen byla zmínka o městě... Že by ta spouš bývavalo město ?? To snad ne že by to byla moc tićh šperků ??? Zbystřel jsem a poslouchal bedlivěji a s nedočkavostí čekal až Isame odvětí na Amyninu otázku.
Návrat nahoru Goto down
Ruushii

Ruushii

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptyFri May 20, 2011 1:02 pm

Isamu

Zdálo se mu, že se prokecl. Mlčky si vás prohlížel, než se k němu dostala Amy. Povzdechl si a pohlédl vzhůru na sráz odkud oni spadly/seskočili/přiletěli. To místo s popelem... Je tam teprve chvíli... To jste jistě poznali, když je ještě cítit kouř. Povídalo se, že tam někde je ukrytá zapečetěná moc jednoho klenotu z té ztracené vesnice, která stojí opodále. Ale přesné místo nikdy nebylo udáno a dle toho co jsem se dozvěděl tam kdysi v noci někdo přišel a podpálil to tam, jelikož legenda praví, že kdo to místo naruší, připadně mu ta moc... Ale naštěstí se oheň přeci jen moc nerozšířil a zdá se, že viník nedostal, co chtěl... Pak chvíli ještě upínal svůj pohled vzhůru.
Návrat nahoru Goto down
Dawn de Diablo

Dawn de Diablo

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 EmptySat May 21, 2011 11:31 am

Dawn de Diablo

Poslouchal jsem toho kluka a jen jsem přikyvoval. Pohlédl jsem po ostatních Ten klenot my hledáme řekl jsem chladně. Tsume se zavrtěla na rameni a packou si udělala malou díru, aby pozorovala dění okolo. Uviděla, kde sou Amy a Bulic a pak pohlédla na toho kluka. Něco mi naznačila něžným škrábnutím do krku, jenže jsem to ignoroval. Soustředil jsem se pouze na ten klenot o kterém mluvil a pak pohlédl směrem, odkud přišli.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)   Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.) - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Klenot (Dawn de D., Bulic Sh., Amy T.)
Strana 6 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Rozmražení Frozen Village (Dawn de D. & Bulic Sh.)
» Hľadanie zvitku - Chizu&Bulic

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
~ Fairy Tail no Shinwa ~ :: Ostatní :: Odehrané příběhy-
Přejdi na: