RPG pro všechny fanoušky Fairy Tail |
|
| Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Raiden
Počet príspevkov : 165 Join date : 31. 01. 11 Age : 29
| Předmět: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Tue Mar 15, 2011 9:39 pm | |
| Bylo ráno, sluníčko nám pěkně vycházelo na oblohu a vy jste se chystali z Tsuki Town do oblasti White Mountains. Jestli chcete stihnout ranní vlak měli by jste si pospíšit. Tento vlak je přímé spojení do Royal City. Je to nejlepší možná volba. Následuje možnost pořídit si v půjčovně magické vozítko. Vybírejte moudře. Ovšem vlak brzo odjíždí. (Tak pozor... poprvé si hraju na velkého GM... snad mě nezabijete.) | |
| | | Administrátor Admin
Počet príspevkov : 326 Join date : 28. 02. 10 Age : 30
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 6:28 pm | |
| Yuki Takahashi
Jo... na nádraží určitě zjistíme, kdy nějaký vlak jede. Jen doufám, že nám neujede před nosem... To by nebylo příliš příjemný. Konečně vyrazíme z budovy cechu a vydáme se na naši cestu. Jsem zvědavá, jak budu s holkami vycházet. Nerada bych hned při první misi, na kterou vyrážím s přáteli, pokazila nebo narazila na lidi, kteří mi nesednou. Pohlédnu na holky. I když myslím, že spolu budeme dobře vycházet. Pomalu jsme se vzdalovali od budovy cechu a zamířily ven z města. Naše mise konečně započala. | |
| | | Ruushii
Počet príspevkov : 337 Join date : 31. 01. 11 Age : 28 Bydlisko : Dc
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 7:49 pm | |
| Rin Takehiko
Dále jsem jen mlčky kráčela vedle svých společnic. Taková doba... Po takový době spolupracovat s někým jiným než s Toshi?... Ale... kdybych dál chodila na mise sama, moc daleko bych se nedostala... takhle alespoň navštívím jiná místa, ale sama bych stejně chodila jen na lehčí mise.... Tohle by mohlo být zajímavé dobrodružství, kde bych mohla poznat nové věci... Už to bude nějaký čas, co jsem byla tak daleko. Tehdy... jsme hodně cestovali, ale White Mountine byly přeci jen trochu z ruky... Staré dobré časy... kde jim je konec... Přestala jsem se utápět v myšlenkách a pohlédla jsem na Ren a Yuki. Napadá mě jen jedna otázka... Víme vůbec, s kým budeme mít na misi tu čest...? | |
| | | Ren
Počet príspevkov : 103 Join date : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 8:13 pm | |
| Ren Firegun
Kráčí vedle nich a když Rin řekne otázku tak se hluboce zamyslí. Nevíme, ale o to je zajímavější, nemyslíš? Život je jedna velká náhoda, všechno se pro něco děje. Mimochodem, co ovládáte za magii? Yuki má led... Ale co ty? podívá se na Rin a usměje se. Není na čase, abych jim představila to štěně? Ale aby je nepolekal... No i když... Oni si ho stejně zamilují, takový harém bab... | |
| | | Ruushii
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 8:44 pm | |
| Rin Takehiko
Přikývla jsem. Ren měla pravdu, v životě jeden nikdy neví, co se příští den zase zkomolí. Inu, já tak nějak ovládám... Na chvíli jsem se odmlčela... Uvědomila jsem si, že jsem magii dlouho nepoužila... Snad se nedá zapomenout! Jo! No, mám základy stínové magie... Můj... A opět na chvíli ticho, jelikož jsem hledala vhodné slovo. Můj učitel byl jeden z nejlepších mágů, ovládající tuto magii a já bych chtěla být při nejmenším stejně tak dobrá... Ale do toho mám ještě daleko. V tu dobu, Toshi, která byla teď celou dobu za námi, se náhle zjevila vedle mě. Asi si nechtěla nechat uniknout nějakou zajímavou informaci... A ty máš... Za magii? Zajímala se Toshi a obrátila krátce pohled na Ren. | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 8:51 pm | |
| Ren Firegun
Zajímavá magie. Usměje se na Rin a pak se podívá na Toshi. Já ovládám cukrovou magii. Umím vytvořit kopí z čokolády ostré jako břitva. Řekne přesvědčivě a velice vážně. Je to ne moc známá magie, můj mistr si ji utvořil... Prakticky když vás to škrábne rozšíří se čokoláda nebo cukr do vašeho krevního oběhu a umřete. a velice mile se usměje. Říká to vážně přesvědčivě, že by tomu naletěl snad i mistr. Taky si často vytvářím gumové medvídky a tak... | |
| | | Ruushii
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 9:07 pm | |
| Rin Takehiko
Já i Toshi jsme v tu chvíli naprosto zmlkli. Ani jedna jsme nevěděli, co si o tom máme myslet. Ani jedna z nás o té magii neslyšela... Znělo to velice mocně... A to jsi E mág? Nebo jsi už měla dříve nějaké zkušenosti? byla jsi někdy v jiném cechu, nebo teprve až teď v Silver Moon? zajímala se dál Toshi. Já jsem jen mlčky přihlížela. Vše, co bch řekla, přetlumočila stejně ona a tak jsem jen čekala, jak bude znít odpověď... | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 9:13 pm | |
| Ren Firegun
Ano, E mág. Abych řekla pravdu, neumím žádné jiné kouzlo, kromě toho oštěpu... Odmlčela jsem se. V cechu jsem ještě nikdy nebyla... Až teď... Ale... Pár zkušeností s bojem mám, ale vždycky nám nakopali zadek... Mým protivníkem byl muž, který na 14 letech byl na úrovni A mága... A usměju se na ně... Pak dlouho mlčí.... Dělám si srandu, takovou magii měl jeden cukrář, u kterého jsem chvíli pracovala. Jsem Nebeský mág | |
| | | Ruushii
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 9:37 pm | |
| Rin Takehiko
Bedlivě jsme poslouchali ty nesmysly, kterými nás Ren právě krmila.... Po tom, co nám po tak zajímavé historce prozradí pravdu, jsem docela zklamaná, ale jen uvnitř a zvenčí se usměji, jelikož jsem tomu docela dobře naletěla a ne jen já, ale i Toshi, která to tak humorně už nebrala. Tvářila se v tomto momentě dotčeně. Dobře, Ren. vypadá to, že s tebou si ještě užijeme. Konstatovala jsem a obrátila jsem pozornost i k Yuki. A ty máš, pokud jsem dobře pochytila z Reniných slov, ale i z té doby v cechu... Ledovou magii, či jak se to volá, že... | |
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 10:47 pm | |
| Yuki Takahashi
Při Reniném popisování její magie jsem se pousmála. Ovšem... cukrová magie.... mohla by být velmi zajímavá. Poté se Sode Rin zmíní o mé magii. Ano, ovládám ledovou magii. Přesněji to je ledová tvořivá magie, ale ono se tohle označení už ani moc nepoužívá. Nečekejte však ode mne nějaké zázraky. I přes to, že jsem v cechu tři roky... moc tuhle magii neovládám. Měla jsem více trénovat a učit se... Mistr mi říkal, že se mi to bude jednou hodit, ale já nechtěla. Vždy jsem se bála, že bych mohla něco nechtěně zmrazit. Ale teď... teď se začnu učit. | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 10:58 pm | |
| Ren Firegune
Usmála se. U mě nemůžete vědět, zda mluvím pravdu nebo lžu... Jsem spisovatelka, to jsou divní lidé... Pak chvilku přemýšlí... Asi se jí na to zeptám... zhluboka se nadechne. Yuki? Mám otázku, nemusíš na ní odpovídat, jen ti ji chci položit. Víš, jak jsme byli u výběru mise. Rozmrazování vesnice. Ty si k ní měla nějaký citový vztah, že? Nebyla jsi to náhodou ty, kdo vesnici zmrazil? Jelikož zažila něco velmi podobného, přišlo jí to jako normální reakce. Potom bych jim mohla představit to štěně, ten zas bude naštvaný! | |
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Fri Mar 18, 2011 11:21 pm | |
| Yuki Takahashi
Ren mě touto otázkou dost zarazila, bylo to na mě i vidět. Frozen Village... Na chvíli se odmlčím a skloním hlavu k zemi. Možná... možná bych jim to měla říct. Ale není na to příliš brzo? Určitý citový vztah k té vesnici mám, v tom ti lhát nebudu... Nejspíš by to bylo zbytečné, když jsi si toho všimli. Myslím, že mě pochopíš, když na tu otázku neodpovím teď, ale nechám ji nezodpovězenou a vrátím se k ní jindy. | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 8:33 am | |
| Ren Firegun
Přesně jak jsem si myslela, že zareaguje. A pousměje se. Chápu... Nemusíš odpovídat... Mimochodem, chtěla bych vám někoho představit... Když už se mnou jste v týmu, měli by jste ho znát taky... a usměje se. Takže, jde se na to. Vytáhne klíč a řekne. Brána ohnivého démona otevřít.....Hioni! | |
| | | Raiden
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 9:02 am | |
| Pomalu jste došli až na nádraží. Byl tam vcelku velký ruch na to, že se blížily noční hodiny. Sem tam prošel nějaký průvodčí. Před vámi se ocitla tabule s odjíždějícími vlaky. Za minutu vám jel vlak do Royal city. Byl to poslední dnešní vlak. Musíte si hodně máknout aby jste ho stilhli. Stojí před vámi překážky jako lidé pobíhající z místa na místo, zavazadla a několik spíchích lidí ve spacácích. Bude to doslova překážkový běh, nemluvě o tom, že si zde nejspíše nestihnete koupit lístky. Takže buď jet na černo nebo začít alternativní způsob dopravy. Jinak Ren se Hioniho podařilo vyvolat tak jako kdykoliv předtím.
Hioni Před vámi se objevil malý, roztomilý psík ohnivé barvy. Spokojeně vyplazoval jazyk a jeho ocas hořel. Jakmile spatřil Ren Rozeběhl se k ní a chtěl jí skočit do náruče. Už už byl ve vzduchu, skákalo mu to fakt dobře. Jestli ho Ren chytí, spokojeně jí oblízne tvář a mírně smutně zakňučí: "Slíbila jsi mi, že mě budeš vyvolávat častěji a budeme si hlááát!" Znělo to vcelku komicky, Hioni totiž ještě neuměl dobře mluvit! | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 9:09 am | |
| Ren Firegun
Chytí Hioniho. Promiň, promiň, nebyl čas, prcku. Doufám že se ti tolik nestýskalo. . A usměje se na něj. Slečny, tohle je Hioni, můj věrný ehm.. vlk? Potom se podívá na tabulku s vlaky. A sakra! Skočí rychlostí blesku koupit lístky, a rozeběhne se k vlaku s Hionim v náručí. Holky pospěšte si, nebo to vážně nestihneme! A jestli to nestihneme, jsme v pěkné kaši, protože jiný vlak dnes už nejde!
| |
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 10:31 am | |
| Yuki Takahashi
Mezitím, co Ren vyvolá svůj klíč, zkoumám jízdní řády. V době, kdy zjistím, že nám jede za minutu, to už ví i Ren. Ren však na nic nečeká a vyrazí pro lísky. Ren! Na lísky není čas! Zastavím ji dřív, než stihne odcupitat k pokladně a poté obě dvě i jejich mazlíčky popoháním na vlak. Rychle! Už se chystá odjet! Zařvu a ještě zrychlím. Občas někoho přeskočím a někoho svalím k zemi. Ale to mi teď bylo jedno. Pokud budu u vlaku aspoň, budu ho moct zdržet! | |
| | | Ruushii
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 4:40 pm | |
| Rin Takehiko
Poslouchala jsem tak napjatě rozhovor mezi Ren a Yuki. To je.... Hvězdný duch?... Ohně?... Vlk?... Ještě docela malý vlček... Ale na to, že je jako z ohně a že oheň nemusím, je roztomilý... Usmála jsem se a podívala jsem se na tabuli. Našla jsem si náš vlak a jak jsem zahlédla čas odjezdu, už holky začali utíkat. Následovala je Toshi, která se ještě otočila. Tak pohni sebou, nebo to budeš šlapat pěšky?! Rozeběhla jsem se a běžela jsem s ní za Yuki, která nám krásně pročistila cestičku až na nástupiště. Toshi už byla trochu víc za námi a proto šla radši svou cestou. Než být ušlapána, přeskakovala mezi lidmi sem a tam z osoby na osobu, ale stále se držela trasy. | |
| | | Raiden
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 6:01 pm | |
| No, tak jste nakonec vlak stihli. Dokonce jste našli úplně prázné kupé. Určitě jste se pohodlně usadili. Hioni přeskakoval od jedné k druhé a láskyplně vám oblízal obličeje. Jen Toshi se mu moc nelíbila, ale i tak dostala jeden vlhký blízanec. Nakonec se spokojeně uvelebil u Ren na klíně. Ale aby jste si nemysleli, že jste vyklouzli z problémů tak se za dveřmi objevil průvodčí....
Průvodčí
Příšel k vám do kupé a spokojeně požádal: "Lístky prosím!" Vypadal velice obyčejně - tedy na první pohled... Co se v něm může skrývat zjistíte možná později! | |
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 6:41 pm | |
| Yuki Takahashi
Nakonec se nám přeci jen podařilo vlak stihnout. Nastoupili jsme a zalezli do jednoho prázdného kupé. V tuhle hodinu nejspíš mnoho lidí někam nejezdilo. Vlak se pomalu rozjel a myse pohodlně usadily. Teprve teď pohlédnu na štěně, které Ren vyvolala. Páni... ty jsi krásný. Ráda bych si ho pomazlila, ale trochu jsem se obávala toho ohně. V tom jsem však zaslechla přicházející kroky. Docvaklo mi, že musím něco vymyslet kvůli jízdenkám. Možná jsem je měla nechat Ren koupit a zbrzdit nějak vlak. To už průvodčí stál u dveří a žádal o jízdenky. Mile se na průvodčího pousměji. Dobrý večer, hned to bude. Lhaní mi nemusí projí... Takže... možná... zkusím nasadit ženské zbraně... ačkoliv nerada. Postavím se a pohlédnu na průvodčího. Víte... jsem špatná lhářka tak to řeknu rovnou. Přišli jsme na nádraží příliš pozdě, nevěděli jsme, kdy vlak jede a jsme rády, že tady vůbec jsme. Na chvíli se odmlčím a provinile pohlédnu k zemi. Ale věřím, že se nějak domluvíme. Pohlédnu průvodčímu do očí a přiblížím se až k němu. Pomalu se mu přitisknu až k tělu a zahledím se mu hluboce do očí, rukou mu pomalu zajedu do vlasů. Díky tomu mu upadne jeho čepice z hlavy. Trochu průvodčího popostrčím a ohnu se pro ní. Nechtěně se tak průvodčímu otřu o jednu citlivou část těla a když čepici zvednu, nasadím ji zpět na jeho hlavu. | |
| | | Ruushii
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 7:35 pm | |
| Rin Takehiko
Bylo to o fous. Vlak jsme chytli a našli jsme si i vhodná místa, kde nás nikdo nemusel alespoň pro zatím rušit. Posadila jsem se a hluboce jsem vydechla. To jsme měli štěstí. Jen tak tak. Podívala jsem se na holky a na Toshi, která si vyskočila na sedačku, opřela se o mě a lehla si. Brrr... Oklepala se, když u ní byl Hioni. To je tvůj hvězdný duch? Ten je roztomilý, jak dlouho ho máš? A obrátila jsem na něj pozornost, však jen na chvíli. *Cvak* a ve dveřích stál průvodčí, požadující od nás naše neexistující lístky. Já, ale vlastně i Toshi se chtěla přihlásit o slovo. Ale předběhla nás Yuki. Obě naráz jsme tak jen přitakali na pravdivou historku a sledovali Yukiiny další kroky... Metody... | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sat Mar 19, 2011 8:12 pm | |
| Ren Firegun
Chtěla Rin i Yuki odpovědět, ale v tom k nim přišel průvodčí. A sakra, nemám z něj dobrý pocit. A pohladila Hioniho po hřbetě. Yuki, snad to ukecáš, sakrá, nemůžou nás vyhodit z vlaku! Když už jsme dávali takové sprinty do tohohle vlaku, jinak se vážně naštvu a bude to tanec! to ať nechtějí zažít!
| |
| | | Raiden
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sun Mar 20, 2011 3:16 pm | |
| Průvodčí
Okamžitě jak zjistil, že nemáte lístky tak se opravdu hodně zamračil. K tomu chování Yuki v něm vzbudilo mužský chtíč, ale povinnost byla důležitější. Nakonec se mírně pousmál a kývl: "Takže, lístky nejsou... to je malér, to je malér!" Pozvedl mírně ruce a mrknul na dívky. "Magie průvodčího: Mašinky a koleje!" Z rukávu mu najednou vyletěli malé koleje a svázali všechny uvnitř místnosti. Nejhůře asi skončila Yuki, jelikož vzbuzovala v mužovi chtíč. Koleje jí pořádně mačkali poprsí takže jí ještě víc vyběhl výstřih. Stačilo by možná trochu zmítání, či jiného pohybu a obsah trička/podprsenky by mohl vyběhnout přímo na průvodčího. Aby to nebylo vše na začátek kolejí vyjeli 2 mašinky a v tu chvíli jste všichni mohli cítit jak vámi projel nepříjemný bleskový výboj. Hioniho to odrovnalo tak že zmizel zpět do své dimenze. Nyní začal průvodčí mluvit: "Takže děvčata, co s vámi uděláme. Vypadá to že si cestu budete muset odpracovat. Vidím to na vytírání WC a rozvážení jídla." Potom se podívál na Yuki a mírně si oblízl rty. "A ty... s tím chtíčem můžeš jít semnou skontrolovat přepravní kupé... je tam pár měkkoučkých pytlů." Zasmál se pervezně a čekal jestli příjmou pracovní nabídky. | |
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sun Mar 20, 2011 4:25 pm | |
| Yuki Takahashi
Než se naději, sedím na zemi svázána koleji. M-mág? Vytřeštěně na něj pohlédnu. Počkat! Tohle ve scénáři nebylo! Začne se mi dost špatně dýchat, jelikož mi koleje začnou docela dost mačkat hrudník. Poté vjely na ony koleje mašinky a brzy jsem ucítila, jak mnou projel bleskový výboj. Kruci... Pohlédnu na holky. Zkazila jsem to... Musím něco vymyslet, nějak nás z toho dostat... Navíc, Renino štěně... Pohlédnu na místo, kde předtím ještě bylo. Poté si vyslechnu průvodčího oplzlý návrh. Měla jsem jen říct, že nemáme jízdenky... Tyhle návrhy si nech pro někoho jiného... Na chvíli se odmlčím. Takže ty jsi mág... kruci... budu mít zas vyrážky, otoky a bradavice. Doufám, že se to tentokrát obejde bez průjmu a prdů.... Blbá alergie na mágy! Zanadávám nahlas, tón mého hlasu zní naprosto vážně, jako bych říkala pravdu. Beru to umývání záchodů...budu je potřebovat. Je vhodné v této chvíli použít magii? Moc toho ještě nesvedu... ale aspoň dostat se z těch kolejí... Ice make: Lance Špitnu tiše... čím víc jsem mluvila, tím hůř se mi dýchalo. Při vyslovení tohoto kouzla jsem ruku, ve které se mi začalo tvořit kopí, natočila tak, aby hrot směřoval na koleje, které mě svazovali, a tím je přetrhl. Buď to ty koleje přetrhne nebo mi zajede do ruky. Druhý konec kopí projel podlahou. | |
| | | Ruushii
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sun Mar 20, 2011 6:30 pm | |
| Rin Takehiko
Průvodčí pronesl nějakou zázračnou formulku a... Než jsme se stihli nadát, byli jsme dá se říci v poutech... Kolejnic?! Magie průvodčího?! To je snad vtip?! Vyjela na to hned Toshi, což bylo ještě před výbojem. Jestli že to nezvládl ten malý vlček - Hioni, ani jí to zrovna neprospělo. Toshi! Reagovala jsem. Bylo jasné, že jí to ublížilo, neboť by jinak pokračovala ve své sáhodlouhé řeči o stávající situaci. Magore! Vy nejste normální! Co si myslíte, že děláte?! Nezodpovídáte náhodou za bezpečnost cestujících?! Teď už není nutno nic splácet! Jsme si kvit! Normálně jsem na lidi ani v nejkrajnějších situacích takto nevyjela, ale tohle byla rána pod pás. Zase jsem se snažila uklidnit, ale na průvodčího jsem stále vrhala nenávistný pohled. Alespoň že Yuki má ten herecký talent... | |
| | | Ren
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) Sun Mar 20, 2011 7:04 pm | |
| Ren Firegun
Všemu přihlížela mlčky, avšak když vyslal proud, který odrovnal Hioniho, chtěla něco vykřiknout. Avšak hned usnula, byla moc unavená. Z venku to spíš vypadalo, že omdlela. Teď ne, prosím... šeptala si v duchu ale marně. Ocitla se v říši snů a promítala se jí minulost. Viděla Jugatu, jak stojí nad mrtvolou staré babičky a krvežíznivě se směje. Hned po té začala brečet. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) | |
| |
| | | | Momo-chan (Yuki, Ren a Rin) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|